Keraaminen kestopinnoite

Keraaminen kestopinnoite suojaa autosi maalipintaa ja hylkii likaa.

Hinta määräytyy auton koon ja maalipinnan kunnon mukaan. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva pinnoitus.

Mikä on keraaminen pinnoite?

Keraaminen pinnoite (esim. Kenotek) on nestemäinen polymeeri, joka levitetään käsin ajoneuvon pinnalle. Lyhyesti sanottuna keraaminen pinnoite antaa lisäsuojaa autosi maalipinnalle ja auttaa pitämään sen uudenveroisena pitkään. Lisäksi se hylkii likaa ja vettä, jolloin auton peseminen on huomattavasti helpompaa.

Suojaa haitallisilta UV-säteiltä

Ajoneuvo altistuu usein auringolle, jolloin maalipinta haalistuu ja himmenee. Keraaminen pinnoite suojaa autoa auringon uv-säteiltä ja haalistumiselta.

Suojaa kemiallisilta tahroilta

Ilman happamien epäpuhtauksien aiheuttamat kemialliset tahrat ovat myös uhka autosi maalipinnalle. Pinnoite estää näitä epäpuhtauksia sitoutumasta maaliin.

Helpottaa auton pesua

Keraaminen pinnoite muodostaa vettä ja likaa hylkivän suojan. Lika irtoaa helpommin, joten auton peseminen on nopeaa ja helppoa.

Lisää maalipinnan kiiltoa ja syvyyttä

Vanhakin auto saadaan näyttämään kuin uudelta pinnoituksen jälkeen.

Mitä keraamisen pinnoituksen hintaan sisältyy?

  1. Homma alkaa aina perusteellisella auton käsinpesulla. Asiakkaan halutessa tehdään pien- ja raudanpoisto (ei sisälly hintaan).
  2. Kaiken lian puhdistamisen jälkeen on koneellisen kiillotuksen aika. Kiillotus poistaa naarmuja ja eheyttää maalipintaa. Kiillotusten tarve ja määrä katsotaan aina tapauskohtaisesti ja se riippuu auton maalipinnan kunnosta.
  3. Ennen pinnoituksen asentamista tehdään vielä rasvanpoisto.
  4. Keraaminen pinnoite levitetään rajattu alue kerrallaan.
  5. Lopuksi pinnoitteen annetaan kuivua rauhassa, jotta se kovettuu ja kiinnittyy kunnolla. Kuivumisaika vaihtelee eri tuotteiden ja valmistajien ohjeistuksen mukaan parista tunnista aina 24 tuntiin. Kuivumista voidaan halutessa nopeuttaa lampuilla.

 

Lue artikkelimme keraamisen kestopinnoitteen hoitamisesta. Neuvomme sinua myös pinnoituksen jälkeen ja meihin voit aina olla yhteydessä, mikäli jokin asia askarruttaa!