Kolarikorjaus

Mikäli autoosi tulee kolhuja, kolarikorjaamomme auttaa. Olemme erikoistuneet niin pieniin, kuin suurempiinkin vauriokorjauksiin.

Pienet parkkipaikoilla sattuneet kolhut ovat yleisimpiä korjauskohteitamme. Ehkä peruutit ajatuksissasi takapuskurin lyttyyn, tai naapurisi kolhaisi ovella liian kovaa? Ei hätää, sillä hyödynnämme Smart Repair -korjausmenetelmää, joka takaa pienten vaurioiden korjaamisen edullisesti ilman, että autosta välttämättä tarvitsee irroittaa yhtäkään osaa.

Katso esimerkiksi puskurikorjauksen hinta.

Korjaamme myös suuremmat onnettomuuden tai esimerkiksi hirven autoosi aiheuttamat vauriot. Peltivauriot, tuulilasinvaihdot, pyöränkulmien säädöt ja laadukas auton maalaus kaikki samassa osoitteessa. Varaa aika ilmaiseen arviokäyntiin.

Kolarin sattuessa toimi näin

1. Lähetä meille sähköpostilla (info@hafix.fi) auton merkki ja malli, rekisterinumero sekä yleis- ja lähikuva vahingosta.
2. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi. Jos kolari on vastapuolen aiheuttama pidä huoli, että vastapuoli tekee ilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä.
3. Teemme tarkastuksen autollesi ja laskemme kustannusarvion.
4. Omavastuu maksetaan meille ja autosi on taas pian kunnossa.

Voit myös aina soittaa meille numeroon 0400 498 832, niin autamme mielellämme.

Puskurin korjaus

Auton vaurioituneiden muoviosien vaihtaminen on usein turhaa. Puskurin ja muiden muoviosien korjaus voidaan kohdistaa vaurioalueelle, eikä osia tarvitse irroittaa. Tämä menetelmä säästää aikaa ja kustannuksia!

Automaalaus

Pienet vauriot paikkamaalataan häivyttämällä, jolloin koko osan maalaamiselta vältytään. Toteutamme myös koko auton ylimaalauksia.

Ennen ja jälkeen